Lediga jobb

Publicerat
2019-07-15

Operatör/tillverkning/ produktion

Vi söker engagerade och målinriktad personal. Vill du arbeta inom Industri - Tillverkning på en ren och trygg arbetsplats, där du blir upplärd på stället? Arbetsuppgifterna innefattar produktionsarbete, ritläsning, samt en del truckkörning. Truckkort är en fördel men inte ett måste då utbildning även sker på plats. Gillar du att arbeta effektivt och fysiskt i ett högt tempo samt är noggrann och har fokus på kvalitet hör av dig till oss. Företaget strävar efter ökad mångfald och jämn fördelning mellan kvinnor och män i alla åldrar.

Läs mer
Tjänst
tillsatt
Publicerat
2019-07-15

Arbeta inom handels

Söker du arbete inom handels? Passa då på att höra av Dig till oss så fixar vi intervju. Du skall tycka om att jobba i högt tempo, och att ta eget ansvar. Men viktigaste av allt är att du alltid vill göra kunden nöjd. Arbetsplatsen arbetar alltid med ett glatt bemötande mot kunden med fokus på att kunden alltid har rätt. Tjänsten innefattar kassatjänstgöring samt plock och påfyllande i butik och service mot kunder. Omgående start, arbetstiderna är varierande och innefattar kväll- och helg arbete. Har en avslutad gymnasieutbildning samt är serviceminded och kundorienterad tveka inte att höra av dig.

Läs mer
Tjänst
tillsatt
Publicerat
2019-07-15

Rekryteringsträff

När: Tisdag den 19 juni klockan 13:00 Var: Arbetsförmedlingen Sundsvall (Badhusparken 1) Under träffen får vi besök av ett större företag som söker personal till flera lediga tjänster i området. Du får även tips på andra jobb som finns att söka inom närområdet. Ta med CV och ev. personligt brev så att du har möjlighet att söka jobb på plats. Om du arbetar, studerar eller av annat skäl inte kan delta så vill vi att du meddelar detta genom att svara på detta mejl. Är du aktivt arbetssökande så förväntar vi oss att du kommer på träffen (OBS! närvaroregistrering sker på plats så ta med din legitimation). Varmt välkommen!

Läs mer
Tjänst
tillsatt
Publicerat
2019-07-15

Ställningsbyggare

TA CHANSEN ATT KOMMA OCH TRÄFFA ARBETSGIVARE I morgon torsdag, 9/5, kl: 13.30 kommer en arbetsgivare till Yrkeskonsult i Sundsvall som anställer STÄLLNINGSBYGGARE

Läs mer
Tjänst
tillsatt

Yrkeskonsult

Sociala Media
FacebookInstagram