Vi hjälper dig hela vägen mot en anställning

Se oss gärna som en stigfinnare eller som en ledarhund. Vi nosar upp möjligheterna och visar dig vägen mot ett riktigt jobb. Tycker du att vårt sätt att jobba verkar bra? Låt oss träffas och prata lite mer.

Jobbsökare

Det är när du är ute hos en arbetsgivare som du verkligen kan förbättra dina chanser till att få en anställning. Därför gör vi allt vi kan för att snabbt få ut dig på en arbetsplats. Där får du får lära dig nya arbetsuppgifter och allt annat som krävs för jobbet. Vi finns med som ett stöd under hela perioden, både för dig och arbetsgivaren.

Rätt man på rätt plats

Vi jobbar med att hitta en arbetsplats åt dig genom att matcha dina önskemål och kunskaper med rätt arbetsgivare. Däremot erbjuder vi inte samtalsterapi eller gruppövningar där man rullar boll till varandra.

Vi känner våra företag

Vi har ett stort och väl fungerande nätverk av arbetsgivare inom olika branscher och jobbar oavbrutet för att hitta nya praktik- och arbetsplatser. Att ha goda relationer och tät dialog med våra kontaktpersoner på de olika arbetsplatserna är en avgörande förutsättning för vår framgång.

Vad vill du helst göra? Var vill du jobba?

Vårt arbete utgår från vad du vill och vad du drömmer om att göra. När vi har kommit överens om ett konkret och realistiskt mål kan vi hjälpa dig att hitta en plats och att komma igång.

Det är inte lätt att sälja sig själv

Det är ofta vi som tar första kontakten med en arbetsgivare för att sätta fart på processen.

Så här går det till

01

Kontakta Arbetsförmedlingen och välj Yrkeskonsult som leverantör för Stöd & Matchning, vi finns som leverantör i Sundsvall och Timrå.

02

Vad vill du? Vad kan du? Vad drömmer du om? Tillsammans sätter vi ett realistiskt mål och gör en plan.

03

Kanske är det något du behöver jobba med för att öka chanserna att nå målen, vi stöttar dig på olika sätt.

04

Vi hjälper dig att hitta en lämplig arbetsplats och ser till att du får komma på intervju.

05

Ibland inleds jobbet det med en kortare praktik eller arbetsplatsförlagd utbildning. Det ger chansen för både dig och arbetsgivaren att lära känna varandra, målet är dock alltid detsamma, JOBB.

Jag vill komma ut i arbetslivet

Dina kontaktuppgifter

Tack! Vi kontaktar dig inom kort
Oj, något blev fel!

Yrkeskonsult

Sociala Media
FacebookInstagram