Vi underlättar din rekrytering!

För att fungera som anställd på en arbetsplats måste man få en chans att lära sig jobbet. Om man har varit arbetslös en längre tid behöver man extra mycket stöd i starten för att komma igång

Arbetsgivare

Yrkeskonsult är verksam inom flera olika områden, fast egentligen handlar det om samma sak – Kompetensförsörjning.

Rekrytering

Senaste 12 månaderna har Yrkeskonsult matchat och tillsatt mer än 300 jobb, vi har både bredden och djupet när det gäller tjänster inom rekrytering. Förutom att vi kan skräddarsy en lösning har vi tagit fram tre färdiga förslag. 
Hos Yrkeskonsult kan du rekrytera från 3 000 kr.

Bemanning

Har du tillfälligt behov av arbetskraft kan vi hjälpa dig, men också om det gäller ett större uppdrag inklusive arbetsledning. Inget jobb är för litet, stort eller omöjligt.

Utbildning

Hos oss arbetar ett par konsulter med lång erfarenhet av utbildning och med en stor passion för kompetensutveckling. Ledarskap, projekt, IT- och teamutbildningar finns på repertoaren. Yrkeskonsult samarbetar med Sveriges ledande utbildare inom respektive område.

Våra rekryteringspaket

Hos Yrkeskonsult finns specialister på rekryteringslösningar, självklart kan vi skräddarsy en lösning till just dig men vi har också färdiga paket. Ta gärna en diskussion med oss om en lösning, vi tål att jämföras.

Rekrytering 1

Det lilla paketet passar enklare typ av tjänster, vi plockar fram 3-5 lämpliga kandidater för intervju.

3000 kr

Rekrytering 2

Här får du 5-10 lämpliga kandidater där du först träffar samtliga under 15 min på en snabbintervju, där plockar vi ut 3 kandidater till djupintervju.

10 000 kr

Rekrytering 3

Detta paket innehåller samma som Rekrytering 2 men går lite djupare med personlighetstest på 3 kandidater. Vi fokuserar speciellt så att det finns liknande värdegrund att utgå ifrån, helt enkelt säkerställer att ni verkligen hittat rätt personlighet.

25 000 kr

Få hjälp med din rekrytering

Vill du veta mer?

Tack! Vi kontaktar dig inom kort
Oj, något blev fel!

Yrkeskonsult

Sociala Media
FacebookInstagram