Arbetsgivare

Yrkeskonsult är verksam inom flera olika områden, fast egentligen handlar det om samma sak – Kompetensförsörjning.

Rekrytering

Senaste 12 månaderna har Yrkeskonsult matchat och tillsatt mer än 300 jobb, vi har både bredden och djupet när det gäller tjänster inom rekrytering. Förutom att vi kan skräddarsy en lösning har vi tagit fram tre färdiga förslag. 
Hos Yrkeskonsult kan du rekrytera från 3 000 kr.

Bemanning

Har du tillfälligt behov av arbetskraft kan vi hjälpa dig, men också om det gäller ett större uppdrag inklusive arbetsledning. – Inget jobb är för litet, stort eller omöjligt.

Utbildning

Hos oss arbetar ett par konsulter med lång erfarenhet av utbildning och med en stor passion för kompetensutveckling. Ledarskap-, Projekt-, IT- och Teamutbildningar finns på repertoaren. Yrkeskonsult samarbetar med Sveriges ledande utbildare inom respektive område.

Rekrytering 1-2-3

Hos Yrkeskonsult finns specialister på Rekryteringslösningar, självklart kan vi skräddarsy en lösning till just dig men vi har också färdiga paket. Ta gärna en diskussion med oss om en lösning, vi tål att jämföras.

  1. Rekrytering 1 för 3000 kr. 
Det lilla paketet passar enklare typ av tjänster, vi plockar fram 3-5 lämpliga kandidater för intervju.

  2. Rekrytering 2 för 10000 kr. 
Här får du 5-10 lämpliga kandidater där du först träffar samtliga under 15 min på en snabbintervju, där plockar ut 3 kandidater till djupintervju.

  3. Rekrytering 3 för 25000kr. 
Detta paket innehåller samma som Rekrytering-2 men går lite djupare med personlighetstest på 3 kandidater. Vi fokuserar speciellt så att det finns liknande värdegrund att utgå ifrån, helt enkelt säkerställer att Ni verkligen hittat rätt personlighet.